Truefolio

Затъмняване на стопове

Попитай за цена
Затъмняване на стопове

Какво представлява услугата?

Фолиото за фарове и стопове е изключително полезно, защото ги предпазва от изсветляване, пожълтяване, напукване и им придава допълнителна здравина, така че при евентуален лек удар фаровете и стоповете на автомобилите имат по-голям шанс да останат незасегнати. 
Фолиото предпазва облепените повърхности от удари от камъчета, които могат да надраскат или спукат пластмасата на фаровете и стоповете по време на шофиране, особено с висока скорост.

Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Портфолио | Затъмнени фарове и стопове

Разгледайте нашите проекти

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Отзиви

Наши доволни клиенти

Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Чудесно свършена работа ! Професионално отношение и бърза изработка! Препоръчвам на всеки, който иска да си затъмни стъклата на колата !
Любомира Димова
Клиент
5/5
Професионално отношение в консултация и изработка. Силно препоръчвам на хора имащи желание от такава манипулация да се възползват от услугите им.
Иво Василев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Попитай ни:

0885 79 26 50

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели брези,
София 1000

Попитай ни:

0885 79 26 50