Truefolio

Затъмняване на стъкла

Попитай за цена
Затъмняване на стъкла и прозорци

Какво представлява услугата?

През последните години все повече шофьори предпочитат да затъмняват стъклата на автомобилите и колите си, защото това осигурява комфорт при шофиране, спирайки голяма част от отблясъците и топлината (до 47%), която влиза в купето и има 99% УВ защита, която предпазва вас, децата и всички останали пътници. Чрез тониране на стъкла и монтирайки фолио, стъклото значително увеличава здравината си. Разполагаме с различни варианти на затъмняване и фолиране на автостъкла, с различно фолио и цени,  в зависимост от желанието и нуждите на клиента. Основно използваме фолиата на LLumar за тониране, тъй като 60-годишният им опит изхожда от производството на фолиа за прозорци, което ги прави една от най-употребяваните марки на пазара в момента.

Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Портфолио - Затъмнени автостъкла и фолирани прозорци

Разгледайте нашите проекти

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Отзиви

Наши доволни клиенти

Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Чудесно свършена работа ! Професионално отношение и бърза изработка! Препоръчвам на всеки, който иска да си затъмни стъклата на колата !
Любомира Димова
Клиент
5/5
Професионално отношение в консултация и изработка. Силно препоръчвам на хора имащи желание от такава манипулация да се възползват от услугите им.
Иво Василев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели брези,
София 1000