Truefolio

Облепване с прозрачно защитно фолио

Попитай за цена
Облепване с прозрачно защитно фолио

Какво представлява услугата?

Излизайки от завода един автомобил вече е подложен на многобройни външни вредни фактори : изсветляване на боята от слънцето (поради вредните УВ лъчи), надрасквания, удари от камъчета на пътя, некачествени автомивки , препарати и какво ли още не.

Последните няколко години на пазара се наложи така наречения PPF (Paint protection film). Това е доста специфичен и интересен материал (полиуретан), който има свойството да се регенерира. Поради дебелината и пластичността на материала при по-леки удари детайла и фолиото ще останат незасегнати. Разполагайки с УВ защита и нано хидрофобни агенти, лака нанесен върху боята ще остане незасегнат и редом с това получавате по-малко полепвания на насекоми при дълъг път, по-лесно измиване на автомобила и силна хидрофобност.
Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Портфолио - Облепване с прозрачно защитно фолио

Разгледайте нашите проекти

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Отзиви

Наши доволни клиенти

Лепиха ми фолио и на офиса и на автомобила. И в двата случая останах много доволен - както от обслужването, така и от резултата. Препоръчал съм ги поне на 4 колеги и приятели досега.
Николай Николов
Клиент
5/5
Чудесна работа от Мартин. Донесох едно не много качествено фолио купено от васкони, но го залепи идеално! Мерси!
Петър Иванов
Клиент
5/5
Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Попитай ни:

0885 79 26 50

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели
брези, София 1000

Попитай ни:

0885 79 26 50