Truefolio

За нас

Кои сме ние?

Truefolio е фирма, която е основана от Мартин Кунцев през 2016г и предоставя услуги в областта на облепянето с фолио на автомобили, офиси, магазини, мебели, помещения и др. с висококачествени материали и качествено изпълнение на работата с отношение към детайла, като първоначалната и основната цел е повдигането на нивото на комфорт, визия и житейски стандарт за всеки един клиент. Обогатени с дългогодишен опит в областта на рекламата и монтажа на фолио, ние можем да гарантираме безупречно изпълнение на всеки проект, допълнено с гаранция за качество на материалите.

Корекността, качеството и професионализмът са водещи за нас като по този начин искаме да осигурим на всеки клиент една нова визия и комфорт!
Очакваме ви!

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Отзиви

Наши доволни клиенти

Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Чудесно свършена работа ! Професионално отношение и бърза изработка! Препоръчвам на всеки, който иска да си затъмни стъклата на колата !
Любомира Димова
Клиент
5/5
Професионално отношение в консултация и изработка. Силно препоръчвам на хора имащи желание от такава манипулация да се възползват от услугите им.
Иво Василев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели
брези, София 1000