Truefolio

Брандиране

Попитай за цена
Брандиране

Какво представлява услугата?

Брандирането на превозно средство се прави с рекламна цел и ще популяризира вашия бизнес пред широката аудитория на пътя. Чрез брандирането на служебните автомобили правите бърза, ефективна реклама с професионална визия и стил. Реализирали сме и предлагаме многобройни креативни решения на различни цени спрямо вашия бюджет и с различни цветове, графики и картини според нуждите на бизнеса и превозните средства. При необходимост визията, дизайна и цвета могат да се сменят често и с минимални усилия. Използваме фолиа с най-високо качество, за да ви служат дълго време, без да има промяна в цветовете и деформация на материала.

Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Портфолио | Брандиране

Разгледайте нашите проекти

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Отзиви

Наши доволни клиенти

Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Чудесно свършена работа ! Професионално отношение и бърза изработка! Препоръчвам на всеки, който иска да си затъмни стъклата на колата !
Любомира Димова
Клиент
5/5
Професионално отношение в консултация и изработка. Силно препоръчвам на хора имащи желание от такава манипулация да се възползват от услугите им.
Иво Василев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Попитай ни:

0885 79 26 50

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели брези,
София 1000

Попитай ни:

0885 79 26 50