Truefolio

Затъмняване на стъкла

Попитай за цена
Затъмняване на стъкла

Какво представлява услугата?

През последните години все повече шофьори предпочитат да затъмняват стъклата на автомобилите си, защото това осигурява комфорт при шофиране, спирайки голяма част от отблясъците и топлината (до 47%), която влиза в купето и има 99% УВ защита, която предпазва вас, децата и всички останали пътници. Монтирайки фолио, стъклото значително увеличава здравината си. Разполагаме с различни варианти на затъмнение в зависимост от желанието и нуждите на клиента. Основно използваме фолиата на LLumar, тъй като 60-годишният им опит изхожда от производството на фолиа за стъкла, което ги прави една от най-употребяваните марки на пазара в момента.

Нашите предимства

Защо да изберете нас?

“Ние държим на корекността, качеството и професионализма към всеки наш клиент. Обръщаме внимание към всеки детайл, което ни прави водещи специалисти в сферата. Също така, това е и нашата страст. Ще се радваме да поемем Вашия автомобил!”

Портфолио - Затъмнени стъкла

Разгледайте нашите проекти

7+

Годишен опит

100%

Качество

2900+

Завършени проекти

1700+

Различни клиенти

Отзиви

Наши доволни клиенти

Човека си обича работата и е повече от професионалист! Нормални цени и коректно отношение. Най-добрите в София! Благодаря!
Любомир Минчев
Клиент
5/5
Чудесно свършена работа ! Професионално отношение и бърза изработка! Препоръчвам на всеки, който иска да си затъмни стъклата на колата !
Любомира Димова
Клиент
5/5
Професионално отношение в консултация и изработка. Силно препоръчвам на хора имащи желание от такава манипулация да се възползват от услугите им.
Иво Василев
Клиент
5/5
Контакти

Ще се радваме да Ви съдействаме!

Адрес

ул. “Нишава” 34, ж.к Бели брези,
София 1000